söndag, september 14, 2008

Att ta en för laget - Sälja sin oskuld

22-åriga Natalie Dylan ska sälja sin oskuld till högst bjudanden. Auktionen hålls i samarbete med en bordell i delstaten Nevada där prostitution är lagligt.
Pengarna kommer att gå till Natalies och hennes systers utbildning och även täcka deras master- och filosifiexamen. Syskonen håller även på att skriva en bok som de hoppas att pengarna kommer att täcka.

- Pengarna bidrar till ekonomisk trygghet vilket är bra, säger Natalie i en intervju.

Förresten, glömde jag säga att tjejerna har en examen i kvinnorättsfrågor?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, ironi i högsta grad?
Fast jag tycker inte det är fel egentligen. Sålänge det inte är emot hennes vilja så ska hon få göra vad hon vill. Men det finns ju bättre sätt, haha.

Anonym sa...

Vad kvinnorättsfrågor har med saken att göra förstår jag emellertid inte. Det finns ju manliga prostituerade också även om man inte hör talas om dessa särskilt ofta. Men framför allt finns det de som valt att prostituera sig själva & inte blivit tvingade till det. Måste de vara undertryckta & ojämställda bara för att de säljer en tjänst, i detta fall sex, till män? Är det inte mer ojämställt att anse att kvinnor är ojämställda om de gör det, eller inte ens skall ha rätt att göra det? I mina ögon är dessa förmaningar, förebråenden & förbud ett klart & tydligt tecken på att det snarare är de som bär den synen som har en skev bild av kvinnor & deras rätt till att välja vilket yrke de vill, vilket liv de vill & att göra vad de vill med sina kroppar- än de som köper sex av dessa prostituerade.

Varför skulle det vara sämre att sälja sin oskuld eller att regelbundet sälja sex för att skapa ekonomisk trygghet, än det är att sitta i kassan på Konsum eller arbeta på en byggarbetsplats för samma ändamål?

Mvh,

Candy- som inte är prostituerad, men varit vän med ett antal horor & tycker att folk borde få göra som de vill med sina liv.

Anonym sa...

HAHAHAHAHA..

Sjukt!!!

http://www.sandracarlsson.blogspot.com/

Anonym sa...

Mvh,

Candy- som inte är prostituerad, men varit vän med ett antal horor & tycker att folk borde få göra som de vill med sina liv.


HAHA. Är hon ett skämt????????!!!!!! ok hon är inte en hora men hon måste fan varit en strippa nångång i sitt liv me d jävla namnet..CANDY. sätt en dollarsedel i hennes trosor så kanske hon håller käft. d sånna som du som GER folk skev kvinnosyn din idiot. att sälja en del av sig själv, att sälja sex, objektifierar kvinnan som gör det. de gör så att d män som köper tjänsten ser på dom som ett tillfredsställelse objekt och inte människa. vem är du att säga att d inte påverkar dess syn på resterande kvinnor i världen? hur mkt bidrar då dessa horerier till JÄMNSTÄLLDHET OCH RESPEKT FÖR KVINNORS VILJA?

spelar ingen roll om d hade handlat om män i detta fall. its the same shit.

precis som när två lesbiska har sex längst bak i bussen. MAN GÖR DET INTE. oavsett ifall man homo eller straight.

KÄRRING!