torsdag, augusti 28, 2008

Hyvens män

Jag är avundsjuk på männen i Dressmanreklamerna. De verkar vara ett så tight gäng och aldrig är det någon som är utanför. Det som också är intressant är att alla knuffar lite lätt på varandra precis så man gjorde på sin kompis på mellanstadiet efter han knuffat in en löst i klassens sötaste tjej.

Hyvens är nog rätt ord. De är verkligen hyvens män. Någon blir puttad ner i en pool med alla kläderna på. Alla skrattar och ger varandra ryggdunkar. I bakgrunden står den äldre gråhårige, han som liknar George Clooney i Oceans-filmerna, med ena handen i fickan och kliar sig i nacken samtidigt som han skrattar. Han liksom är bossen och godkänner att sånt här görs; fast med glimten i ögat. Det är en fin stämning och även killen i vattnet tycker det är kul.

Tänk att få gå i slowmotion med sina allra bästa vänner och bara vara sådär himla hyvens. Att få kisa lite mot solen, knuffa lite på varandra och ha ena handen i fickan - bara få våra sådär hyvens!

Videon här nedanför visar "En pokerkväll med gänget" av Dressman. Detta är hyvens män som verkligen bara sitter och myser och spelar poker. I höstjackor och halsdukar.

Detta mina damer och herrar är Dressmanmännen i ett nötskal samlat på 15 sekunders film. Detta är vackert - detta är manlig kärlek när den är som allra bäst. Dressmanmentaliteten.





Jag sitter bara här och myser.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte "Storstadspojken" som bloggar på tusen apor, det är ju en parodi. Du hejar på en parodi!

Fuckyoufashionists sa...

Anonym:
Väl medveten om det!

Vänligen,
FUF