torsdag, augusti 21, 2008

Det ultimata knytkalaset

Knytkalas är fascinerande. För att först och främst kunna ha ett knytkalas krävs det att man har en viss tillit till varandra. Jag är inte sugen på att köpa kött för 850:- samtidigt som en annan köper servetter för 36:-. Det handlar om att rätt person köper rätt sak och i rätt mängd. Rätt-sak-på-rätt-plats-mentalitet.

Min drömfemma i knytkalasets underbara värld:


Gary Busey, skådespelare. Köttansvarig.
Gary känns som en person som hade kunnat gå in i en djurpark och fälla två lejon med
en stor kniv, lägga 500 000$ i ett kuvert och sen anlita Fedex och frakta iväg de döda djuren.




David Hasselhoff, skådespelare/artist. Musikansvarig
Behöver David något presentation? Baywatchfacet som gjorde karriär inom musikens värld med sin "Looking for freedom". Helt övertygad att Mr Hasselhoff kan vända skivor.




David Beckham, fd (?)fotbollsproffs. Konferencier + potatisfixare
Den "Dynmiska Duon" David (Beckham) & David (Hasselhoff) jobbar lika bra ihop som smält is och vatten. Även om Beckhams röst ibland anses som mesig känns denna playboyen som ett givet ansikte utåt. Under ett knytkalas hade jag även kunnat få svar på frågan om han använde strumpor under Armanis underklädesreklm -alltså inte på fötterna.



Isabella "Blondinbella" Löwengrip, bloggare/dagdrivare. PR
Isabella hade kunnat få stora sponsorer att ansluta sig ekonomiskt. Lyckas man ha en månadslön genom att blogga måste man göra någonting rätt. Dessutom hade hon kunnat lära de övriga tyngden av en bra blogg då ingen av ovannämnda deltagare har en fungerande E-dagbok. Ta med dina krämer, träningstips och högerpolitiska åsikter; kvällen är räddad!




Qristina Ribohn, "känd" från Farmen. Lekar
Denna robusta dam kan kanske ses som en outsider i skaran. Det är hon också. Dels för att Isabella ska få en kvinnlig kamrat men även för att Qristina är en mästare på lekar. Lekar som: armbrytning, "Skrik tills du har rätt" och Ryska Posten föredras av fröken Ribohn. Helt enkelt ovärdelig för gruppens sammarbete och förmåga att kunna genomföra en hel kväll.




Jag kommer att hålla er uppdaterade!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken samling människor!!! LOVE IT!